Info voor bedrijven

Transfer Plus is gespecialiseerd in werving & selectie van commercieel personeel. Wij onderkennen het belang van de juiste persoon op de juiste plek.

Transfer Plus is als sterk regionaal georiënteerd bedrijf goed bekend in de regio West Brabant. Wij hebben de kennis en expertise van de regionale arbeidsmarkt. Door onze individuele benadering staan wij garant voor een hoogwaardige selectie en werving van commercieel personeel.

Zoveel bedrijven, zoveel wensen. Transfer Plus stelt samen met u een plan van aanpak op met als doel de juiste kandidaat voor uw bedrijf te vinden. Een traject neemt gemiddeld 5-6 weken in beslag afhankelijk van de keuze van de wervingsmethode.

ADVERTEREN
CV SELECTIE
1e GESPREK MET CONSULTANT TRANSFER PLUS
CARRIÈRE POTENTIE TEST
GESPREK BIJ KLANT
ASSESSMENT
FUNCTIEVOORWAARDENGESPREK
1e WERKDAG
NAZORG

Na de selectieronde stellen wij minimaal twee en maximaal vier kandidaten aan u voor. Naast het curriculum vitae krijgt u ook onze persoonlijke bevindingen samen met de resultaten van de Carrière Potentie Test aangeboden. Deze test geeft een beeld van de persoonlijkheid van de kandidaat in relatie tot de gevraagde functie.

Garantie

Transfer Plus heeft zich gecommitteerd zorgvuldig en gedegen het gehele proces voor haar klanten uit te voeren. Desondanks kunnen verwachtingen en afspraken afwijken. Om die reden hanteert Transfer Plus de volgende garantie:

Indien een kandidaat binnen drie maanden na aanvang van de eerste werkdag niet blijkt te voldoen, kan opdrachtgever kiezen voor een nieuwe werving & selectieopdracht, waarbij (indien nodig) alleen advertentiekosten in rekening worden gebracht. Opdrachtgever kan ook kiezen voor een restitutie van 50% van de transfersom.